tiistai 31. heinäkuuta 2012

Uusi alku bloggaamiselle

Kokeilen nyt kuitenkin loikkausta Bloggeriin. Vuodatus petti luottamukseni niin pahasti, vaikka saivat tiedotteidensa mukaan ongelmat korjattua, ei mikään kuitenkaan toimi edelleenkään. Tänne en julkiseen blogiini kuitenkaan tunnistettavia kuvia Vaappu-tytöstä tule laittamaan, enkä myöskään aio täällä mainita hänen nimeään tai muita tunnistetietoja. Toivonkin siis lukijoiltani myös, ettei kukaan mainitse tyttäreni nimeä kommenteissa. Puhukaamme siis Vaapusta kuten häntä odotettaessakin tehtiin. Täytynee hankkia joku kuvienjulkaisupalvelu erikseen, sellainen mihin saa salasanan asetettua. Jos jollain on hyviä ehdotuksia, niitä otetaan kovasti mielellään vastaan.

Päivän ajatus äitiydestäni: Lapsettomuus on ilmeisesti jättänyt niin syvät arvet, etten voi antaa itselleni edelleenkään lupaa olla millään tavalla heikko äitinä. Minun on jaksettava. Niin monta kertaa muistan itkeneeni tyhjää syliäni ja lausuneeni ajatuksen ilmoille "jos vain sen yhdenkin lapsen saisin, niin olisin onnellisempi kuin koskaan". Ja olenhan minä.

5 kommenttia:

  1. Toivottavasti Bloggerin kanssa sujuu paremmin! Tuon kutsumissysteemin kanssa on ollut kyllä niin paljon ongelmia minulla ainakin, että meneepä hermot siihenkin :/
    Toivottavasti löydät paikan, johon voi laittaa kuvia.

    Eipä sitä kukaa mielellään myönnä olevansa joskus huono tai heikko äiti, mutta jokainen me sitä kuitenkin olemme. Ennemmin tai myöhemmin ja enemmän tai vähemmän.

    VastaaPoista
  2. Tunnistan tuon kyllä itsessänikin, vaikken lapsettomuutta olekaan joutunut kokemaan. Ehkä se on enemmän sellainen äitiyden oppitunti, mikä kaikkien äitien pitää opetella. Että oltaisiin ihan ihmisiä vaan, eikä mitään täydellisiä superolentoja.

    VastaaPoista
  3. Ole itsellesi armollinen. Kukaan meistä ei ole se täydellinen äiti. Jokainen voi vain tehdä parhaansa. <3

    VastaaPoista
  4. Photobucketiin saa kansiot salasanan alle!

    Kyllä mäkin tunnen välillä olevani huono äiti, viimeksi eilen kun menetin useaan otteeseen hermot kun vauva vaan kiljui ja huusi ja työnsin häntä vaan isän syliin illalla jotta sain olla rauhassa.

    VastaaPoista
  5. Olisi aika mielenkiintoista tietää, kuinka paljon vuodatus on viime aikoina menettänyt väkeä ja kuinka paljon blogger saanut uusia. Taitaa olla aika suuret lukemat, eikä mikään ihme.

    Sinulla on ihan täysi oikeus olla myös väsynyt ja heikko. Ei kukaan ole yli-ihminen. Ikuiset jäljet lapsettomuus jättää, mutta silti on lupa tuntea myös niitä negatiivisempia tuntemuksia.

    VastaaPoista