keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kirppis- ja huutolöytöjä

Olen ihan seonnut kirppiksiin ja nettihuutokauppoihin. Minä, jonka lapselle ei pitänyt tulla koskaan mitään käytettyä. No, kuten lukijat tietävätkin, sen päätöksen pyörsin jo hankittuani Vaapulle ihan ensimmäiset vaatteet, ne ja tarvikkeet kun ovat niin älyttömän kalliita, että kaikkeen vauvalle tarvittavaan saisi uppoamaan ihan miten paljon rahaa hyvänsä. Ja kun sitä rahaa nyt ei ihan hulluja summia ole käytettävissä, täytyy ostaa käytettyä jos haluan kaiken mahdollisen ihanan vauvalleni.

Viime aikoina olen tehnyt aika kivoja löytöjä sekä nettihuudoista että kirppiksiltä. Kirppikset, joilla olen käynyt, ovat Akseli sekä Nella&Nuttu Espoossa ja Minipoppoo Helsingissä. Muitakin pitäisi lähteä joku päivä koluamaan. Lisäksi pidimme muutama viikko sitten kotipihallamme pihakirppiksen, joten sain toisesta päästä laitetuksi ylimääräistä tavaraa kiertoon, ja mikä parasta -lisää rahaa osteluun!

 Ensimmäisessä kuvassa on ylhäällä vasemmalla NameIt:in farkut, ylhäällä oikealla Polarn O. Pyretin farkkumekko, alhaalla vasemmalla H&M:n farkkuhame ja alhaalla oikealla Jour Ferrier-raitamekko.
 Toisessa kuvassa on ylhäällä PO.Pin porobody, alhaalla PO.Pin raidalliset velourhousut ja PO.pin kukkapaita.
 Kolmannessa kuvassa on ylhäällä Gymboreen heppamekko, keskellä Kinderitin ruutumekko ja alhaalla H&M:n pitsibolero.
 Neljännessä kuvassa on Meandin punainen apinamekko sekä PO.Pin raitamekko.
 Viidennessä kuvassa ihanuuksia Meandilta, ylhäällä monsteripaita, keskellä ötökkäpaita ja alimpana Miehen suurin suosikki: Harry&Lily naamiaisissa (Star Wars) -paita.
 Kuudennessa kuvassa on Ruotsista nettihuutokaupan kautta ostamani Meandin ihanat pöllöbody ja pöllöhaaremit. Näitä odotan kovasti pääseväni Vaapulle pukemaan. Koko on 74 joten joudumme vielä odottamaan ainakin varmaan kevääseen saakka.
Tämän viimeisen kuvan herkkua joudutaan odottelemaan vielä paaaaljon pitempään! Tämä kun on kokoa 98 ja tarkasteltuani omaa lapsuusiän neuvolakorttiani, olisi Vaappu minuun tullessaan sen kokoinen kolmivuotiaana :) Pakko oli kuitenkin tämä kaverin varastoista pelastaa, kun on niin ihana. Merkki on kotimainen Kinderit.

Osa näistä löydöistä on muuten anoppini tekemiä, hänkin on hurahtanut (onnekseni) kirppiksiin! Tänään Vaappu sai isovanhemmiltaan myös kirppikseltä ostetun Brion mäyräkoiraleluklassikon.




1 kommentti:

  1. Kirppisten koluamisessa on se(kin) hyvä puoli, että voi löytää merkkivaatteitakin edullisesti! Vaikka en itse ole niin tiettyjen vaatemerkkien perään, eli en viitsi maksaa merkistä, niin esim P.O P:n vaatteista tykkään kovasti! Ihania löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista